KONFERENCESTOL.DK

MØBLER TIL KIRKER - SKOLER - KONFERENCE - KANTINE - KONTORER - INSTITUTIONER & CAFÉ


derfor.png
Her kan du også finde Ana stole og forskellige konferencestole og klapborde.
Konferenceborde - Der findes mange former og størrelser af konferenceborde. Vi viser nogle af dem på denne webside. Vi har gode priser på vores konferenceborde.

Ana stole - På denne websiden bliver vores Ana stole præsenteret på mange detaljerede måder, så det er muligt at hvordan de forskellige farver passer sammen. Ana stol har i mange år været en foretrukken stol, da den er billig og behagelig at sidde på.

Stabelstole - Mange af vores konferencestole kan også stables, og nogle af dem kan stables helt op til 45 stk. i højden. Til disse stabelstole kan der tilkøbes en transport trolley, som også kan bruges til opbevaring af stabelstolene.
Klapstol - På denne webside præsenterer vi vores klapstole, som er brugbare på skoler, forsamlingshuse m.m. Du vil kunne finde en klapstol der er brugbar til det hårde og daglige brug.
Klapstole - På denne webside præsenteres vores klapstole på en detaljeret måde. Websiden indeholder et større udvalg af klapstole, som er beregnet til dagligt hårdt brug på skoler, i forsamlingshuse og sporatisk brug m.m. Besøg websiden og se om du kan finde en klapstol som passer til dit behov. Få et godt tilbud på en klapstol.
Stabelstol - Hvis du er på jagt efter en god stabelstol, kan du måske finde en brugbar stabelstol på denne webside. Stabelstole findes i et utal af varianter og vi præsneterer en god del af dem.
Rundt bord - Vi har mange størrelser og varianter i runde borde. Nogle af bordene er i plast og andre træ. Vi har også runde borde med fast understel og andre med klapstel. Se vort store udvalg af disse borde og hvis du finder et rundt bord du kan bruge, så har vi nok også en pris du kan bruge. 

Mange konferencestole er også velegnet til skolebrug da de stabler godt når de skal bruges til opstillinger i idrætshaller.

Mange konferencestole er også velegnet til skolebrug da de stabler godt når de skal bruges til opstillinger i idrætshaller.

KONFERENCESTOL.DK

Åmoseparken 240
6710 Esbjerg V
Telefon: 75155006/20472110
Mail: luthje@konferencestol.dk
Copyright © Luthje Trading 2015 - Website udviklet af Convert IT